TORREDEMBARRA

 

Torredembarra: El Miniterrani

 

La bonança del seu clima, la bellesa del seu paisatge i la seva excel·lent oferta cultural, lúdica i gastronòmica són alguns dels elements que han fet de Torredembarra un dels principals centres turístics i comercials de la costa catalana, consolidant-se com una destacada destinació de vacances, especialment atractiva per als amants del turisme familiar.

 

Des del seu enclavament al cor de la Costa Daurada, Torredembarra aglutina suficients atractius paisatgístics, culturals i artístics com per ser la destinació ideal per gaudir d'unes vacances: el sol, la seva franja de mar, el Castell dels Icart (S. XVI), la Torre de la Vila (S.XII), l'església de Sant Pere (S.XVII), l'edifici del Patronat Antoni Roig (s.XIX), el far, la llotja de pescadors, la Platja Natural dels Muntanyans, el Roquer ...

 

Torredembarra, situada a 14 km de Tarragona i a 85 km de Barcelona, és el Miniterrani: Com si fos un resum de cartografia, cultura i història, la costa de Torredembarra ens ofereix, en sols 4 quilòmetres, el millor de tradicions i paisatges mil·lenaris. Rutes entre pinedes on respirar l’aire més pur, platges netes, segures i àmplies, seguides de cales intricades i rocoses i joies mediambientals preservades, sobre les quals s’erigeix el seu vell far, el més alt de Catalunya.

 

Però 4 km donen per molt més. Per albergar el tradicional port pesquer i a la seva llotja de peix, Baix a Mar connectant la costa amb un entorn urbà, respectuós amb el mar i amb la història i un espectacular passeig Marítim, únic per l’absència de cotxes, on l’extraordinària oferta gastronòmica local congrega els visitants.

 

Contemplar el sol reflectint-se sobre les càlides aigües de la nostra costa, gaudir del passeig Marítim per donar llargs passejos lluny del soroll i contaminació del tràfic, exercitar-nos pels senders naturals amb bicicleta o a peu. O navegar per les seves costes, pescar en aigües transparents, practicar esport en els enormes arenals, premiats amb la màxima distinció europea, són algunes de les activitats que Torredembarra t’ofereix.

 

Més informació: www.torredembarra.cat